-  Party Schmink  -
Schmink - Glittertattoos - Feestjes

Tarieven


Kinderfeestjes

Met inachtneming van de minimale afname, gelden de volgende uurtarieven:

- Schminken € 40,00 per uur.

Per uur kunnen gemiddeld 8 tot 10 kinderen geschminkt worden, afhankelijk van het soort design. Dit is exclusief eventuele reis- en parkeerkosten, zoals genoemd in de algemene voorwaarden.

- Glittertattoos € 45,00 per uur.

Per uur kunnen gemiddeld 12 kinderen een glittertattoo krijgen, met een maximum van 2 glittertattoos per kind, waarbij ze deze zelf mogen uitzoeken. Een extra glittertattoo per kind is € 1,-. Dit is exclusief eventuele reis- en parkeerkosten, zoals genoemd in de algemene voorwaarden.

- Combinatie van beiden € 50,00 per uur

Per uur kunnen gemiddeld 6 tot 8 kinderen geschminkt worden en maximaal 1 glittertattoo krijgen, afhankelijk van het soort design. Een extra glittertattoo per kind is € 1,-. Dit is exclusief eventuele reis- en parkeerkosten, zoals genoemd in de algemene voorwaarden.


De minimale afname voor (kinder)feestjes is 1,5 uur in geval van enkel schmink, of enkel glittertattoos. Bij een combinatie van schmink én glittertattoos geldt er een minimale afname van 2 uur.

De genoemde tarieven zijn per schminkster, inclusief de gebruikte materialen.

Voor particulieren - als individu - geldt een tarief van € 20,- per circa half geschminkt gezicht. Speciale of grotere designs zijn op aanvraag.

Party Schmink werkt zonder BTW, omdat wij gebruik maken van de Kleine Ondernemers Regeling (KOR). (Daarmee zijn wij altijd 21% goedkoper dan menig ander!

De genoemde tarieven zijn exclusief eventuele reis- en parkeerkosten.

Opbouw- en afbouwtijd zijn voor rekening van Party Schmink.
 
Op zon- en feestdagen en tussen 22.00 uur en 08.00 uur gelden er toeslagen. Lees hierover meer in de algemene voorwaarden
.

Voor overige informatie wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Party Schmink.


Bij evenementen en (thema)feesten

Voor bedrijven en andere organisaties is de prijs op aanvraag. Wij verzorgen graag uw evenement of themafeest, zoals: bedrijfsfeesten, openingen, jubilea, waarbij de kinderen (en eventueel volwassenen) geschminkt kunnen worden en/of een glittertattoo kunnen krijgen. Ook bij scholen kunnen wij een bijdrage leveren bij schoolkampen, feestjes en allerlei vieringen (Carnaval, Pasen, Sinterklaas, Kerst).

Op zon- en feestdagen en tussen 22.00 uur en 08.00 uur gelden er toeslagen. Lees hierover meer in de algemene voorwaarden.

Voor overige informatie wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Party Schmink.


Bij vieringen

Voor particulieren - als individu - geldt een tarief van € 20,- per circa half geschminkt gezicht. Denk hierbij aan vieringen als: Carnaval, Halloween, Pasen, Sinterklaas, Kerst, etc. Speciale of grotere designs zijn op aanvraag.

Voor bedrijven is de prijs op aanvraag.

Op zon- en feestdagen en tussen 22.00 uur en 08.00 uur gelden er toeslagen. Lees hierover meer in de algemene voorwaarden.

Voor overige informatie wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Party Schmink.


Belly painting

Een prachtige belly painting bij Party Schmink kost slechts € 65,-, inclusief maximaal 25 foto's (o.a. 'before', 'during' & 'after').  Wanneer je een kindje meeneemt en hij of zij ook graag geschminkt wil worden, dan is dit mogelijk. Wij houden in dat geval rekening met een zeer gereduceerd tarief van € 5,- per kind, zodat broertje(s) of zusje(s) in stijl mee kunnen op de foto bij de belly painting.

Een belly painting duurt circa twee uur. (Dit is vanzelfsprekend ook afhankelijk van het aantal broertjes en/of zusjes die geschminkt willen worden.)

Deze prijs is exclusief eventuele reis- en parkeerkosten, zoals genoemd in de algemene voorwaarden. Op zon- en feestdagen en tussen 22.00 uur en 08.00 uur gelden er toeslagen. Lees hierover meer in de algemene voorwaarden.