-  Party Schmink  -
Schmink - Glittertattoos - Feestjes

Welkom op de website van Party Schmink! 

 

Welkom op de website van Party Schmink. Op deze website vindt u alle informatie over schmink, glittertattoo's en belly painting, met daarbij een uitgebreide fotogalerij. Uiteraard kunt u ook op onze Facebook pagina kijken voor nóg meer foto's, door ons gemaakt en voor ons gemaakt door tevreden klanten.

Update februari 2023: Party Schmink doet ook belly painting! 

Angelique van Party Schmink heeft niet stil gezeten en heeft meerdere cursussen gevolgd, zo ook om belly painting toe te voegen aan de diensten.  Een belly painting is een uniek en leuk geschenk voor jezelf, of om te krijgen, voor een herinnering aan de zwangerschap. Neem snel een kijkje op het tabblad belly painting!

Update Party Schmink: na de Corona periode

Op dit moment kan Party Schmink u weer volop van dienst zijn bij alle kinderfeestjes, evenementen en partijen, thuis of op locatie! De Corona-maatregelen van het kabinet zijn namelijk niet meer van toepassing. Wij staan dan ook graag voor u klaar! Uiteraard is dat dan ook onder voorbehoud van de geldende regels. Hygiëne blijft bij ons echter hoog in het vaandel staan. 

In verband met (uw en onze) hygiëne blijven de aanvullende Corona-maatregelen bovenop de algemene voorwaarden gelden. Lees meer over deze aanvullende voorwaarden, door hier te klikken


Hallo, wat leuk dat je er bent.

Mijn naam is Angelique Roks. Wat bij mij begon als een hobby, groeide al snel uit tot werk. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan, was de tijd eindelijk rijp voor een eigen bedrijfje: Party Schmink! Ik kom graag iets extra's aan uw activiteit geven! Van kinderfeestjes, bruiloften, familie- en communiefeesten, Carnaval en Halloween tot (grote) evenementen, bent u bij mij aan het juiste adres. Want met schmink en glittertattoos geef ik namelijk extra magie en glans aan uw activiteit; niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen! 

Wacht daarom ook niet langer en neem snel verder een kijkje op mijn website. Dan ziet en ontdekt u hoe leuk schmink en glittertattoos zijn voor uw feestje, festival of ander (bedrijfs)evenement, of hoe wonderlijk een bellypaining is voor een mooie zwangerschapsherinnering. Veel kijkplezier!

Groetjes, Angelique.